طرز تهیه:
مقداری روغن در تابه ریخته پیاز را اضافه کرده تا کاملا تفت بخورد. سپس گوشت چرخ شده را اضافه می کنیم سپس سبزی معطر، فلفل سیاه، زردچوبه، رب گوجه و زرشک را داخل مواد می ریزیم و به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. نمک را به میزان لازم اضافه کرده و در مرحله آخر آب را به آن اضافه می کنیم تا سس کاملا آماده شود. برنج را در ظرفی ریخته و تخم مرغ، زردچوبه، فلفل و مقداری نمک در آن ریخته و آن را ورز می دهیم. برنج آماده شده را کمی پهن می کنیم و از مواد گوشت داخل آن می ریزیم و تقریبا به صورت کوکو گرد می کنیم و در آرد سوخاری می زنیم و در نهایت آن را در روغن تفت داده و با لیمو و سبزی تزئین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد