
طرز تهیه:
۱. ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و نمک میزنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آنها از بین برود. سپس آنها را شسته و خشک میکنیم. وسط بادمجانها را یک چاک میدهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند. بادمجانها را در تابه با روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. داخل گوجهها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار میگذاریم.
۲. گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده کرده و سبزیها را خرد میکنیم. همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن میافزاییم و این مواد را کمی تفت میدهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود.
۳. مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجهفرنگیها را نیز با مواد پر میکنیم و در تابهای میچینیم، پورههای گوجهفرنگی را در تابه کنار بادمجانها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب میریزیم و درِ تابه را میگذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.
۴. در آخر کمی خلال بادام روی آن میپاشیم.
نکات
۱) به جای چوچاق و اناریجه میتوانید از جعفری، گشنیز و نعنا استفاده کنید.
۲) میتوانید اول داخل بادمجانها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آنها را سرخ کنید. یا آنها را درون فر بپزید. (برترینها)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد