طرز تهیه:
ابتدا شیر سرد را در یک قابلمه ریخته و با شکر و نشاسته خوب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی گرم شد، کره، وانیل، زعفران و گلاب را اضافه کنید و با حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. میتوانید به جای زعفران، از پودر کاکائو استفاده و دسر شکلاتی تهیه کنید. بعد از آماده شدن آن را در ظرفهای تکنفره بریزید و در یخچال بگذارید و در صورت تمایل روی آن را با پودر پسته یا خلال بادام یا ترافل رنگی تزیین کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد