
طرز تهیه:
این غذا به روش سنتی درست می شود. گوشت را با یک عدد پیاز چرخ می کنیم. سپس نمک و ادویه را به قیمه آماده شده اضافه می کنیم و با دست خوب هم می زنیم، هر اندازه بیشتر هم بزنید کباب ها بهتر در می آیند. مقداری روغن داخل ماهیتابه می ریزیم تا سرخ شود و بعد یکی یکی کباب ها را داخل روغن می گذاریم و سیب زمینی را هم در آخر سرخ می کنیم. بعد از اتمام کار کباب ها را روی یک بشقاب تزیین می کنیم. حالا غذا برای میل کردن آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز مهاباد
 		 	
    
    
    
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
    
    
    
    گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد