طرز تهیه:
بیسکویتها را خرد کنید و با شکلات نوتلا و فندق مخلوط کنید و توپکها را به اندازه گردو در بیاورید. در صورتی که مواد شل است و نمیتوانید آن را به شکل توپک درآورید، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. پس از فرم دادن، مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰دقیقه در یخچال بگذارید. شکلات را به شکل بن ماری آب کنید و هر یک از توپکها را به آن آغشته کنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد. (خراسان)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد