طرز تهیه:
ابتدا لوبیا و عدس را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید و بعد بپزید. بادمجانها را هم پوست گرفته و در آب و نمک گذاشته و سپس سرخ کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد کرده بپزید. بعد از پخت لوبیا، گوشت، عدس و بادمجانها، همه را له کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و گردو را اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و باقیمانده آب گوشت را روی آن بریزید و مرتب به هم بزنید تا حلیم به غلظت کافی برسد. در این مرحله کشک را به حلیم افزوده و مخلوط کنید. بعد از آماده شدن در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با مقداری کشک، پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و گردو تزیین و با نان سنگک میل کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد