طرز تهیه:
ابتدا آب را با نشاسته مخلوط کنید تا صاف شود.
آن را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا پخته شود.
گلاب را به آن اضافه کرده، به هم زدن ادامه دهید.
تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشد تا نشاسته کاملا سفت و کشدار شود. پس از این مدت و کشدار شدن نشاسته، آن را به صورت یک گلوله کف ظرف جمع کنید.
در این مرحله ظرف بزرگی را پر از یخ کنید. چرخ گوشتی که پنجره ریز داشته باشد آماده کنید و گلوله نشاسته را با آن چرخ کنید و مستقیم رشتهها را در ظرف یخ بریزید و مرتب با دست هم بزنید تا رشتهها به صورت یخی در آیند.
در انتها فالوده را در ظرفهای مخصوص فالودهخوری بریزید و با مقداری شربت آبلیمو و گلاب مخلوط کرده و نوش جان کنید. (جام جم سرا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد
متشكرم - موفق باشید