طرز تهیه:
ابتدا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و در ظرفی مناسب بریزید.
بعد شیر و زردههای تخممرغ و 2 قاشق روغن را به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
خمیر رولت را آماده کنید و 3 ساعت به آن استراحت دهید.
مواد میانی شامل پودر گل سرخ، پودر قند، گردو و دارچین را با هم مخلوط کنید.
خمیر را با وردنه باز کنید و از مواد میانی روی آن بریزید و مانند باقلوای گل آن را بپیچید و در سینی فر بگذارید.
کمی روغن آب کرده، روی آنها بمالید و در فری که از قبل گرم کردهاید با حرارت 280 درجه سانتیگراد به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید.
پس از طلایی شدن روی آن، از فر بیرون آورید و شربت را روی آن بریزید.
این شیرینی را میتوانید به شکل گل یا یکتکه درست کنید و بعد مانند رولت، برش بزنید. (جام جم سرا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد