طرز تهیه:
ابتدا تخممرغها را با شیر و نمک در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت بگذارید.
نانهای تست را در مایه تخممرغ فرو کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
پس از سرخ شدن نانها آنها را در ظرف دردار بگذارید تا کمی نرم شود.
در یک ماهیتابه دیگر شکر را به روش کاراملی ذوب کنید (دقت کنید شکر نسوزد و مرتب آن را هم بزنید).
آب جوش را به آن اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا شهد تهیه شود.
سپس نانهای تست آمادهشده را در شربت بغلتانید و در یک ظرف مناسب ببچینید.
روی هر نان تست کمی خامه ریخته، آنها را با پودر قند و دارچین تزئین کنید و با یک فنجان چای یا یک لیوان شیر میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد