پرویز جهانگیری با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در سال 1362 استفاده از رنگ در غذا را ممنوع کرد، اظهار کرد: از آن پس شاهد ورود رنگهای صنعتی به خوراک مردم بودیم؛ اینگونه رنگها را نمیتوان به راحتی از رنگ غذا تشخیص داد.
وی تاکید کرد: استفاده از رنگهای خوراکی که مجوز وزارت بهداشت را دارند هیچگونه مشکلی ایجاد نمیکند لذا افراد در هنگام خرید رنگ غذا باید دقت کنند که از واحدهای دارای پروانه و کالاهای دارای مجوز وزارت بهداشت خرید کنند.
جهانگیری خاطر نشان کرد: همه نگهدارندهها به صورت طبیعی در طبیعت وجود دارند و سرطانزا بودن آنها تخیلی است.
به گزارش ایسنا، رییس انجمن افزودنیهای خوراکی صنایع غذایی با بیان اینکه کسانی در مورد افزودنیها نظر میدهند که متخصص نیستند، تاکید کرد: استفاده از افزودنیها در بسیاری از موارد سوددمند است، چرا که قسمت عمدهای از افزودنیها را فیبر تشکیل میدهد.
وی با بیان اینکه باید حد و حدود استفاده از افزودنیها در صنایع غذایی رعایت شود، گفت: از آنجاکه افزودنیها بسیار گران قیمت هستند مصرف زیاد آنها توجیه ندارد و طعم مواد غذایی را نیز دچار مشکل میکند؛ لذا در صنایع غذایی حد و حدود مصرف افزودنیها رعایت میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان