سید علی کشاورز اظهار داشت: برای درمان سرماخوردگی مصرف مایعات گرم، انواع سوپ و آش توصیه میشود که شیر و چای در این میان تأثیر بیشتری داشته و خوردن میوه نیز به دلیل وجود ویتامینهای مختلف آن در تقویت سیستم ایمنی مؤثر است.
به گزارش فارس، وی با اشاره به اینکه افرادی که بیشتر از سایرین میوه مصرف میکنند، کمتر دچار سرماخوردگی میشوند، افزود: مصرف شلغم در زمان سرماخوردگی بسیار توصیه میشود و بخور آن نیز برای باز شدن سینوسها و رفع گرفتگی بینی مؤثر است.
این متخصص تغذیه گفت: شلغم سرفه را تسکین میدهد و آب شلغم نیز قند خون را پایین میآورد همچنین افراد در صورتی که گلو درد دارند، قرقره آب پخته شلغم برای آنها توصیه میشود.
کشاورز ادامه داد: بهترین شیوه برای تهیه شلغم که ویتامین و خواص درمانی آن حفظ شود، بخارپز کردن آن است. در این شرایط تمام خواص درمانی شلغم حفظ می شود. در حقیقت این روش در مقایسه با آب پز شدن شلغم بهتر است زیرا هنگام آب پز شدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای مصرف کننده به سرطان می شود از شلغم خارج میشود.
وی خاطر نشان کرد: مصرف انواع سبزی و میوه به ویژه به صورت پخته، کمک میکند تا سرماخوردگی زودتر رفع شود و طول دوره درمان کاهش یابد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رهبر ارکستر و مدیر پروژه کنسرت ارکستر مجلسی فیلارمونیک سنتپیترزبورگ
عضو سرشناس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگو با روزنامه «جامجم» مطرح کرد