پاسخ پرسش دیروز (سالمترین روش پخت غذا چیست ؟ ):
بخارپز کردن، سالمترین روش پختن غذا به شمار میرود، زیرا از دست رفتن مواد مغذی به حداقل میزان ممکن میرسد. در این روش شما مواد غذایی را به وسیله بخار آب، آماده خوردن میکنید.
در این روش چون زمان پخت طولانی است، مقدار ویتامین C که با حرارت تجزیه میشود، زیاد است. دیگ زودپز یکی از وسایل آشپزخانه است که به شما امکان میدهد موادغذایی را بخارپز کنید. در دیگ زودپز با استفاده از بخار تحت فشار زیاد، سرعت پخت افزایش مییابد. بهخاطر داشته باشید پس از آن که دیگ زودپز به حرارت مناسب خود برسد، نیازی به حرارت دادن زیاد نیست و حرارت ملایم هم میتواند دمای داخل آن را به طور ثابت بالا نگه دارد.
بخارپز کردن برای پخت گوشتقرمز، مرغ، ماهی و سایر گوشتها مناسب است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد
ورزش ایران در سال ۱۴۰۳ روزهای خوبی را تجربه کرد