
به گزارش جام جم ، در تفت دادن داخل ماهیتابه، شما مواد غذایی را با روغن زیاد به مدت کوتاه و حرارت بالا سرخ میکنید.
در سرخ کردن معمولی، مواد غذایی درون روغن حرارت داده میشوند و بدتر از همه سرخ کردن عمیق است که مواد غذایی به طور کامل درون روغن غوطهور میشوند.
در این روش حرارت بالای روغن سبب از بین رفتن برخی مواد غذایی و افزایش انرژیزایی غذا در حجم کم میشود.
البته توجه داشته باشید هر چه روغن کمتری برای سرخ کردن ماده غذایی استفاده کنید، مواد مغذی آن کمتر از بین خواهد رفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام سعید داوودی میگوید عفاف بدون حجاب ناقص است و حجاب بدون رعایت عفاف، بیمعنا
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز مطالعات منطقهای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد