به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا ، دکتر فرزاد شیدفر افزود: همچنین نباید هندوانه هایی که شیرین نیستند یا سفید هستند ، مصرف کرد زیرا هضم آنها سخت است ؛ همچنین ترکیب املاح و ویتامین ها در هندوانه های رسیده برای گوارش، مناسب تر است.
وی به مردم توصیه کرد در شب یلدا از زیاده روی در خوردن هندوانه، انار، آجیل و شیرینی پرهیز کنند و گفت: زیاده روی در خوردن این خوراکی ها منجر به بروز مشکلات گوارشی می شود.
وی ادامه داد: در مصرف آجیل نیز باید دقت داشت که آجیل شور مصرف نشود ؛ آجیل خام بهتر از آجیل شور است.
استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: انار به عنوان یکی از میوه های یلدا ترکیبات آنتی اکسیدانی خوبی داشته و از بدن در برابر بیماری ها، محافظت می کند اما خوردن هر میوه ای باید به اندازه باشد؛ انار در مقایسه با هندوانه دارای ترکیبات مغذی بیشتری است.
شیدفر اظهار داشت: بطورکلی در یک برنامه غذایی در طول روز فقط باید سه میوه و حداکثر پنج میوه مصرف کرد و بهتر است که از میوه های مختلف استفاده شود.
وی به مردم توصیه کرد امشب (یلدا) ، شام مختصرتری مصرف کنند تا در جمع خانواده و دوستان بتوانند به راحتی میوه، آجیل و شیرینی نیز میل کنند.
وی ادامه داد: مردم و به ویژه کودکان باید از پرخوری به ویژه مصرف زیاد شیرینی و انواع آبنبات ها خودداری کنند.
شب یلدا یا شب چله یکی از کهنترین جشنهای ایرانی است که مردم به عنوان بلندترین شب زمستان دور هم جمع می شوند و میوه هایی مانند انار و هندوانه و نیز آجیل به عنوان خوراکی های این شب شناخته می شوند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد