مواد لازم
روغن مایع و آب :از هر کدام نصف پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
کره : یک قاشق سوپخوری
بادمجان کبابی : دو عدد
پنیر سفید: 50 گرم
پنیر پیتزا :20 گرم
نمک و فلفل و کنجد و آرد: به میزان لازم
زرده تخممرغ :یک عدد
طرز تهیه
آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کمکم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یکدستی به وجود آید و به دست نچسبد.
بادمجان هارا کبابی و ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رندهشده، نمک و فلفل مخلوط کنید.
خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنمجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید.
روی آنها ابتدا زرده تخممرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰