مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
کره: یک پیمانه
گردو: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۶ عدد
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: یکدوم قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و کاملا بزنید تا حجم مواد دو برابر شود. زرده و سفیده را جدا کنید و سفیدهها را جداگانه باهمزن بزنید تا سفید و پوک شود. زردهها را دانه دانه به مواد کره و شکر اضافه کنید و هل را به آن بیفزایید. سپس گردوی پودر شده را اضافه کنید. آرد را با بکینگپودر مخلوط کرده و همراه با سفیده کم کم به مواد اضافه کنید. کف قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد بپاشید. مواد آماده را در قالب بریزید و در دمای ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. سپس ۴۵ دقیقه دیگر آن را روی درجه ۱۶۰ سانتیگراد قرار دهید. بعد از اتمام مدت و خنک شدن کیک را از قالب خارج کنید.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری/ معصومه رامشینی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد