برای اینکه مانع سیاه شدن موزها شوید میتوانید از مقداری آبمیوه استفاده کنید. میوههای زیادی هستند که اجازه نمیدهند موزها تغییر رنگ دهند و بد منظره به نظر برسند. به عنوان مثال لیموشیرین، پرتقال، کنسرو آناناس، گریپفروت و حتی لیموترش را میتوان ذکر کرد که از میوههای اسیدی هستند و به همین دلیل نمیگذارند رنگ موز سیاه شود. فقط کافی است که سطح موزها را با مقداری از آب این میوهها آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدنشان نباشید.
به گفتۀ سرآشپز جام جم سرا، حتی اگر موزها را خرده کردهاید اما حواستان نبوده به آنها آبمیوه بزنید، باز هم راه برگرداندن رنگ روشن به موزها مقداری آبمیوه است: آب کنسرو آناناس یا گریپفروت تا حد زیادی میتواند این تغییر رنگ را برایتان جبران کند
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد