۱- وقتی قصد پخت خورش فسنجان دارید، میتوانید به اندازه پودر گردو از این تفالههای نگهداری شده هویج استفاده مجدد کنید. آنها را در روغن تفت دهید و به خورش بیفزایید. با این کار، خورش فسنجان علاوه بر مزه بهتر، رنگ هویج میگیرد انگار که به آن زعفران زدهاید!
۲- وقتی سوپ تهیه میکنید مقداری از تفالههای هویج را در آن بریزید تا هم زودتر بپزد هم اینکه سوپتان لعاب بیشتری بیندازد.
۳- هنگام پخت کوکوی سبزی یا سیب زمینی، مقداری از تفالههای هویج را به مایه کوکو اضافه کنید (البته بهتر است در این مورد تفالهها فریز نشده باشند) کوکوی شما خوشطعمتر خواهد شد.
۴- در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده، از این تفالههای هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و بوی مرغ بشدت کاهش مییابد.
۵- هنگام پخت برنج، با تفالههای هویج میتوانید تهدیگ هویج درست کنید. کمی از آنها را با ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکششده یکی دو کفگیر به مواد اضافه کنید و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کردهاید پخش کنید و برنج را روی آن بریزید. تهدیگی بسیار خوشمزه عایدتان خواهد شد! (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد
لطفا از این مطالب بیشتر در سایت بگذارید