مواد لازم:
گوشت چرخ کردده.............................. یک کیلو
فلفل دلمه......................................... ۳ عدد
برنج................................................. ۱ پیمانه
جعفری.............................................. مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه......................... به مقدار لازم
گوجه فرنگی...................................... ۴ عدد
آرد سوخاری...................................... یک پیمانه
پیاز بزرگ........................................... ۲ عدد
رب گوجه فرنگی................................. ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
جعفری را با آب سرد بشویید و بعد از اینکه آب آن گرفته شد، در خُردکن ریخته، خرد کنید.
گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید.
برنج را به صورت نیم پخت درست کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
فلفل دلمه و گوجه فرنگی را خرد کرده در خردکن بریزید و سپس به مواد اضافه کنید. به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و به کمک دست آن را ورز دهید. چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید.
آنها را به صورت گلوله درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید. وقتی همهٔ کوفتهها آماده برای سرخ کردن شد یک ماهیتابه برداشته روغن سرخ کردنی درآن ریخته و بگذارید روغن داغ شود.
کوفته را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر بچرخانید تا تمام سطح آن سرخ شود. پس از سرخ شدن آنها را در ظرف توری بگذارید تا روغنشان خارج شود. پیاز را خلالی خرد کرده سرخ کنید. سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید. کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود و کمی نمک و فلفل به آن زده، بگذارید تا هم خامی رب گوجه گرفته شود و هم آب آن تبخیر شود. پس از آن، کوفتهها را در ظرفی چیده، سس آماده شده را روی آن بریزید و سرو کنید.
>> گورمند
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد