اردور خیار و ماهی

اردور خیار و ماهی دودی در واقع سالادی است به شیوه آمریکاییها که به عنوان پیش غذا یا اردور و اغلب در وعدۀ شام آماده و خورده می‌شود. طرز تهیۀ آن ساده است و مواد چندان زیادی هم نمی‌خواهد.
کد خبر: ۶۰۳۴۸۲

مواد اولیه:

ماهی دودی یا تن ماهی
پیاز خرد شده .................. یک قاشق چایخوری
فلفل  .............................نصف قاشق چایخوری
سیر..............................نصف قاشق چایخوری
کره ............................. 1 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای .................. 100 گرم
خیار..............................2 عدد
لیمو ترش .......................1 عدد
شوید تازه ....................... مقداری

طرز تهیه:

ابتدا خیارها را حلقه حلقه کنید. در یک ظرف کره و پنیر خامه‌ای را باهم مخلوط کنید. کامل هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس شوید و پیاز را کاملا خرد کنید و سیر (یا پودر سیر) و مقداری فلفل را به آن بیفزایید. لیمو را بدقت بشوئید و مقداری از پوست آن را درون مواد  رنده کنید. آب آن را نیز به مواد بیفزایید و خوب به هم بزنید تا سس اردور آماده شود.
حلقه های خیار را در ظرفی بچینید و کمی سس روی هر حلقه بگذارید و با قاشق کمی فشار دهید تا ثابت بماند. روی هر حلقه مقداری ماهی دودی با تن ماهی بگذارید و با مقداری شوید روی آن را تزئین کنید.
ظرف را در یخچال بگذارید و بعد از یک ساعت آن را سرو کنید.
>> جام جم سرا+گورمند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها