طرز تهیه:
لوبیاها را بعد از پختن در آبکش بریزید تا آب آنها کشیده شود. تخممرغها را با همزن دستی یا چنگال خوب بزنید تا صاف و یک دست شود و بعد آرد، زعفران، نمک، ادویه، بکینگ پودر، پیاز سرخشده و لوبیاها را به تخممرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر برای طبخ از فر استفاده میکنید کف ظرف را مقداری چرب کنید و مواد را به طور یکسان در آن بریزید و در دمای ۱۷۰ سانتیگراد در طبقه وسط قرار دهید. همچنین میتوانید مواد را روی حرارت مستقیم در ماهیتابه سرخ کنید و بعد برش بزنید و آنها را پشت و رو کنید تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود. کوکو را در دیس مناسبی بچینید و اطراف آن را با ماست چکیده، خیارشور و سبزی تازه تزئین و سرو کنید. این کوکو برای شام بسیار سبک و مغذی است.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: