طرز تهیه:
لوبیاها را بعد از پختن در آبکش بریزید تا آب آنها کشیده شود. تخممرغها را با همزن دستی یا چنگال خوب بزنید تا صاف و یک دست شود و بعد آرد، زعفران، نمک، ادویه، بکینگ پودر، پیاز سرخشده و لوبیاها را به تخممرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر برای طبخ از فر استفاده میکنید کف ظرف را مقداری چرب کنید و مواد را به طور یکسان در آن بریزید و در دمای ۱۷۰ سانتیگراد در طبقه وسط قرار دهید. همچنین میتوانید مواد را روی حرارت مستقیم در ماهیتابه سرخ کنید و بعد برش بزنید و آنها را پشت و رو کنید تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود. کوکو را در دیس مناسبی بچینید و اطراف آن را با ماست چکیده، خیارشور و سبزی تازه تزئین و سرو کنید. این کوکو برای شام بسیار سبک و مغذی است.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد