کدبانوگری: حذف چربی زیادی از سوپ و خورش

اگر خورش یا سوپ شما خیلی چرب شده، اصلا نگران نباشید. در این نوشتار کوتاه خواهیم گفت چه کنید که چربی سوپ یا خورش گرفته شود و نگرانی شما هم برطرف.
کد خبر: ۶۳۵۹۰۷

اگر خورش یا سوپ شما خیلی چرب شده، می‌توانید چند قطعه یخ را در کیسه فریزر انداخته، در آن را محکم گره بزنید و داخل سوپ بیندازید. یخ‌ها چربی‌های اضافی را به‌خود جذب کرده و شما می‌توانید براحتی کیسه یخ‌ها را بیرون آورده، کنار بگذارید؛ با این کار هم یک فوت و فن خانه‌داری و کدبانوگری را اجرا کرده‌اید، هم چربی غذا را براحتی و آسانی گرفته‌اید!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها