جام جم سرا:
طرز تهیه:
1 . برای تهیه کالزونه سبزیجات، ابتدا فر را روی دمای 450 درجه فارنهایت (225 درجه سانتیگراد) قرار دهید.
2 . بادمجان، کدو سبز، فلفل شیرین، قارچ و پیاز را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم با روغن کمی تفت دهید.
3 . سپس به مدت 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شود، در فر قرار دهید.
4 . در یک کاسه بزرگ، سبزیجات بو داده، گردو، رزماری، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و پنیر را به آرامی اضافه کنید.
5 . بر روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر کالزونه را با استفاده از وردنه پهن کنید و به شکل دایره خمیر را قالب بزنید و جدا کنید.
6 . خمیر را با مواد پر کنید و دور آن را ببندید و با قلم مو به آرامی با شیر روی آن را پوشش دهید.
7 . کمی آرد بر روی ظرف مخصوص فر بپاشید و کالزونه ها را درون ظرف گذاشته و در فر به مدت 12 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، قرار دهید.
8 . کالزونه سبزیجات را از فر خارج نموده و سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم