طرز پخت «قارچ شکم‌پر»

مواد لازم- قارچ تازه ۱۲ عدد|روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری|سیر خرد کرده ۱ قاشق غذاخوری|پنیر خامه‌ای ۱ بسته (۵۸ گرم) |پنیر پارمسان رنده شده ۱/۴ پیمانه|فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری|پیاز سرخ شده ۱ قاشق چایخوری|فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری.
کد خبر: ۶۵۸۴۹۷

جام جم سرا:

طرز تهیه:

۱. برای تهیه قارچ شکم پر، ابتدا فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲. ظرف یا سینی مخصوص فر را چرب کنید.
۳. قارچ‌ها را تمیز کنید و ساقه‌های آن را آرام جدا کنید و ساقه‌ها را خرد کنید.
۴. روغن را در تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید​​. سیر و ساقه قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۵. پنیر خامه‌ای، پنیر پارمسان، فلفل سیاه، پودر پیاز و فلفل قرمز را به مخلوط اضافه کنید.
۶. با استفاده از یک قاشق کوچک، هر یک از کلاهک‌های قارچ را با مقداری از مواد پر کنید و آن را در ظرف مورد نظر قرار دهید.
۷. به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا قارچ‌ها پخته شوند. سپس از فر خارج نموده و میل کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
هستی جون
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۷
۰
۰
عالی بود من قارچ بزرگ دارم حتما درست میكنم برای شام
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها