آموزش آشپزی / یتیمک بوشهری

در این برنامه آشپزی طرز تهیه یک غذای سنتی استان بوشهر به نام یتیمک بوشهری آموزش داده می شود.
کد خبر: ۷۲۵۹۷۳
آموزش آشپزی / یتیمک بوشهری

مواد لازم برای تهیه یتیمک بوشهری:

بادمجان: 3 عدد ،

نمک زرد چوبه و فلفل قرمز: به مقدار لازم ،

روغن: به مقدار لازم ،

پیاز: 1 عدد ،

تمر هندی رقیق شده: 1 لیوان ،

لوبیا چشم بلبلی: 150 گرم ،

آب: 1 لیوان.

طرز تهیه : ابتدا لوبیا را روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی پخته شود. سپس بادمجان را به صورت نگینی درشت و پیاز را به صورت نگینی کوچک خرد می کنیم. پیاز خرد شده را سرخ می کنیم بعد بادمجان را به آن می افزاییم. سپس نمک فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه اضافه می کنیم. یک لیوان آب را به آن افزوده و می گذاریم، پخته شود. لوبیا پخته شده را به این مواد افزوده و 1 لیوان آب تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد و غذا آماده شود.

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز بوشهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها