مواد لازم جهت تهیه مربای خیار:
خیار جالیزی درشت: یک کیلو
شکر : یک و نیم کیلو
آب : 4 پیمانه
هل: 10 دانه
جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چایخوری
زاج : یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
آهک : یک چهارم پیمانه
طرز تهیه : آب و شکر را با هم در ظرف می ریزیم و روی حرارت می دهیم تا بجوشد. وقتی شکر حل شد، زاج را اضافه کرده جوهر لیمو را هم در یک قاشق چایخوری حل کرده و به ترکیب مربا اضافه می کنیم .دانه های هل را هم اضافه کرده و می گذاریم مربا بجوشد. وقتی که شربت کاملا قوام آمد خیار را اضافه می کنیم اجازه می دهیم دوباره شربت قوام بیاید و بعد از قوام آمدن بلافاصله باید ظرف مربا را داخل یک ظرف دیگری که محتوی آب یخ است، قرار دهیم. این باعث کار می شود که مربا سریع سرد شود و رنگ خیار تغییر نکند بعد از آن وانیل را اضافه می کنیم بعد مربای ما آماده است .
منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز مازندران
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد