مواد لازم جهت تهیه مربای خیار:
خیار جالیزی درشت: یک کیلو
شکر : یک و نیم کیلو
آب : 4 پیمانه
هل: 10 دانه
جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چایخوری
زاج : یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
آهک : یک چهارم پیمانه
طرز تهیه : آب و شکر را با هم در ظرف می ریزیم و روی حرارت می دهیم تا بجوشد. وقتی شکر حل شد، زاج را اضافه کرده جوهر لیمو را هم در یک قاشق چایخوری حل کرده و به ترکیب مربا اضافه می کنیم .دانه های هل را هم اضافه کرده و می گذاریم مربا بجوشد. وقتی که شربت کاملا قوام آمد خیار را اضافه می کنیم اجازه می دهیم دوباره شربت قوام بیاید و بعد از قوام آمدن بلافاصله باید ظرف مربا را داخل یک ظرف دیگری که محتوی آب یخ است، قرار دهیم. این باعث کار می شود که مربا سریع سرد شود و رنگ خیار تغییر نکند بعد از آن وانیل را اضافه می کنیم بعد مربای ما آماده است .
منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز مازندران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰