آموزش آشپزی / مربای خیار

شاید بسیاری از مردم مزه مربای خیار را نچشیده باشند، در این قسمت از برنامه آشپزی طرز تهیه مربای خیار آموزش داده می شود.
کد خبر: ۷۲۶۹۰۲
آموزش آشپزی / مربای خیار

مواد لازم جهت تهیه مربای خیار:

خیار جالیزی درشت: یک کیلو

شکر : یک و نیم کیلو

آب : 4 پیمانه

هل: 10 دانه

جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چایخوری

زاج : یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

آهک : یک چهارم پیمانه

طرز تهیه : آب و شکر را با هم در ظرف می ریزیم و روی حرارت می دهیم تا بجوشد. وقتی شکر حل شد، زاج را اضافه کرده جوهر لیمو را هم در یک قاشق چایخوری حل کرده و به ترکیب مربا اضافه می کنیم .دانه های هل را هم اضافه کرده و می گذاریم مربا بجوشد. وقتی که شربت کاملا قوام آمد خیار را اضافه می کنیم اجازه می دهیم دوباره شربت قوام بیاید و بعد از قوام آمدن بلافاصله باید ظرف مربا را داخل یک ظرف دیگری که محتوی آب یخ است، قرار دهیم. این باعث کار می شود که مربا سریع سرد شود و رنگ خیار تغییر نکند بعد از آن وانیل را اضافه می کنیم بعد مربای ما آماده است .

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز مازندران

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها