مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا لقمه ای:
آب: 3 الی 4 پیمانه،
آرد: 3 پیمانه،
تخم مرغ: 1عدد،
ماست: نصف پیمانه،
روغن مایع: نصف پیمانه،
شکر: 1 قاشق مربا خوری،
خمیر مایه: 1 قاشق سوپ خوری.
مواد میانی پیتزا لقمه ای:
گوشت چرخ کرده: 200 گرم،
قارچ200 گرم،
فلفل دلمه: 1 عدد،
پنیر پیتزا و سس گوجه فرنگی: به میزان لازم.
طرز تهیه پیتزا لقمه ای: ابتدا آب گرم را درون ظرف ریخته، خمیر مایه و شکر را درون آن حل می کنیم. سپس ماست را اضافه کرده و روغن را روی مواد ریخته و هم می زنیم. در آخر کار یک عدد تخم مرغ را پس از اینکه هم زدیم به مواد اضافه می کنیم. آرد و نمک به خمیر اضافه می کنیم. مقدار آرد باید به حدی باشد که چسبندگی خمیر کم باشد. خمیر را به مدت 2 ساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر به عمل بیاید. پس از 2 ساعت خمیر را کمی ورز داده و سپس آنرا پهن می کنیم. گوشت چرخ کرده را آماده می کنیم، قارچ و فلفل دلمه ای به آن اضافه کرده و پنیر پیتزا را با مواد مخلوط می کنیم. محدوده کار را روی خمیر مشخص می کنیم و قالب می زنیم. روی خمیر را سس زده و مواد میانی را روی آن می گذاریم. دقت شود که مواد میانی آبدارنباشد. خمیر دیگری را روی این مواد قرار داده، لبه های خمیر را محکم می کنیم و با قالب آنرا برش می زنیم. روی کار را با تخم مرغ و زعفران پوشش می دهیم. پیتزا لقمه ای های آماده شده را درون فر با دمای 200 درجه قرار می دهیم. پس از نیم ساعت پیتزا لقمه ای آماده است.
منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: