
طرز تهیه کشمش پلو با گردو:
کشمش پلو با گردو از غذاهای سنتی بوانات میباشد. برای تهیه کشمش پلو با گردو ابتدا برنج را از قبل میگذاریم خیس بخورد. مغز گردو، کشمش و مغز پسته و بادام را هم خیس میکنیم. برنج را داخل قابلمه ریخته، سر قابلمه را میگذاریم تا به جوش بیاید. درون ماهیتابه مقداری روغن ریخته و کمی زردچوبه و نمک به آن زده و کمی تفت میدهیم. کشمش، مغز گردو و خلال بادام و پسته را به آن اضافه میکنیم و سرخ میکنیم. برنج که جوش آمد آن را آبکش کرده و سپس برای دم کردن آن، نصف برنج را درون قابلمه ریخته و نصف از مواد آماده شده را روی آن میریزیم، یک لایه دیگر برنج را درون قابلمه ریخته و روی آن دوباره از مواد آماده شده میریزیم. پس از ۲۰ دقیقه که برنج ما دم کشید کشمش پلو با گردوی خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
اصغر شرفی در گفتوگو با جام جم آنلاین:
تینا چهارسوقی امین در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سهراب بختیاریزاده در گفتوگو با جامجم: