آموزش آشپزی

طرز تهیه «خورش گل کلم»

جام جم سرا- مواد لازم: گل کلم: یک عدد کوچک، گوشت گوسفندی، ترجیحا گوشت ماهیچه: ۴۰۰ گرم، پیاز: یک عدد، رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، نعنا و جعفری خرد شده: ۴۵۰ گرم، آب لیمو: نصف فنجان، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۶۰۵۹
طرز تهیه «خورش گل کلم»

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده با روغن تفت دهید تا پیاز سبک شده و کمی تغییر رنگ دهد. در این هنگام گوشت را همراه رب گوجه، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و با پنج لیوان آب بگذارید گوشت بپزد و آب آن تبخیر شود و جابیفتد. گل کلم را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و در آب جوش و نمک به مدت سه دقیقه بجوشانید تا نرم شود و بعد از صافی رد کنید. نعنا و جعفری را خرد کرده و با کمی روغن تفت داده، سپس گل کلم‌ها را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید تا گل کلم هم کمی سرخ شود. ۱۰ دقیقه به انتهای پخت نهایی، آن‌ها را به گوشت اضافه کنید. آبلیمو و نمک خورش را بزنید و بگذارید خورش به آرامی پخته و به روغن بیفتد. این خورش را با پلوی زعفرانی میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها