جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینیها را بشویید، سپس پخته و پوست بگیرید. آنها را رنده کنید و در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و سیبزمینی له شده را سرخ کنید. زردچوبه را به همراه نمک و فلفل و پیاز داغ به آن اضافه کنید و باهم تفت دهید و مخلوط کنید. بعد مواد را یک طرف ماهیتابه جمع کنید و یک قاشق روغن بریزید و تخممرغها را در روغن بشکنید و بعد از بسته شدن به هم بزنید تا تخممرغ خرد شود و آن را با سیبزمینی خوب مخلوط کنید. در صورت تمایل یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید و در ظرف مناسبی بریزید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین و میل کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد