جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینیها را بشویید، سپس پخته و پوست بگیرید. آنها را رنده کنید و در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و سیبزمینی له شده را سرخ کنید. زردچوبه را به همراه نمک و فلفل و پیاز داغ به آن اضافه کنید و باهم تفت دهید و مخلوط کنید. بعد مواد را یک طرف ماهیتابه جمع کنید و یک قاشق روغن بریزید و تخممرغها را در روغن بشکنید و بعد از بسته شدن به هم بزنید تا تخممرغ خرد شود و آن را با سیبزمینی خوب مخلوط کنید. در صورت تمایل یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید و در ظرف مناسبی بریزید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین و میل کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد