طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا تغییر رنگ دهد. سبزی خرد شده را به خورش اضافه و به مدت 3 دقیقه سرخ کنید.
در این مرحله رب انار ، انار دانهشده و پودر گردو را به همراه سه چهار پیمانه آب به خورش بیفزایید و صبر کنید خورش جا بیفتد. در دقایق آخر پخت خورش نمک، فلفل و گلپر را اضافه کنید. میتوانید این خورش را هم همراه برنج و هم به با نان و کمی سیبزمینی سرخ کرده نوش جان کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد