طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا تغییر رنگ دهد. سبزی خرد شده را به خورش اضافه و به مدت 3 دقیقه سرخ کنید.
در این مرحله رب انار ، انار دانهشده و پودر گردو را به همراه سه چهار پیمانه آب به خورش بیفزایید و صبر کنید خورش جا بیفتد. در دقایق آخر پخت خورش نمک، فلفل و گلپر را اضافه کنید. میتوانید این خورش را هم همراه برنج و هم به با نان و کمی سیبزمینی سرخ کرده نوش جان کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد