آموزش آشپزی

طرز تهیه خورش انار

جام جم سرا: مواد لازم- ‌انار: یک پیمانه، گوشت قرمز: ۳۰۰ گرم، رب انار: قاشق غذاخوری، پودر گردو: ۲۰۰ گرم، پیاز: یک عدد، تره، جعفری و گشنیز خرد شده: ۲۰۰ گرم، آبغوره: ۵ قاشق چایخوری، نمک و فلفل و گلپر: به میزان لازم
کد خبر: ۷۵۱۷۰۹

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا تغییر رنگ دهد. سبزی خرد شده را به خورش اضافه و به مدت 3 دقیقه سرخ کنید.

در این مرحله رب انار ، انار دانه‌شده و پودر گردو را به همراه سه چهار پیمانه آب به خورش بیفزایید و صبر کنید خورش جا بیفتد. در دقایق آخر پخت خورش نمک، فلفل و گلپر را اضافه کنید. می‌توانید این خورش را هم همراه برنج و هم به با نان و کمی سیب‌زمینی سرخ کرده نوش جان کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها