طرز تهیه:
*پوست ۳عدد لیمو را رنده کنید و یک عدد را از طول برش نازک بزنید و به قابلمه اضافه کنید.
* یک پیمانه آب روی مواد بریزید و بگذارید به مدت ۱۰دقیقه بجوشد.
* آب مواد را از صافی رد کنید و این کار (جوشاندن) را دوباره تکرار کنید تا تلخی لیمو از بین برود.
* پس از اینکه دوباره مواد را از صافی رد کردید شکر، آب لیمو و ۲پیمانه آب روی پوست لیموی آبکشی شده در قابلمه بریزید. مواد را روی حرارت متوسط به مدت ۳۰دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
* مواد را در حالی که داغ است در شیشه موردنظر بریزید و بگذارید خنک شود. (آفتاب نیوز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد