طرز تهیه:
ابتدا کامکواتها راشسته و با چنگال، چند سوراخ در پوست میوه ایجاد کنید و بعد یک قابلمه را آب کنید و حرارت دهید. وقتی جوش آمد، میوه را داخل آب جوش بریزید و 10 دقیقه بجوشانید و بلافاصله خالی کنید و سریع آب سرد روی آنها ریخته و این عمل را دو تا سه بار تکرار کنید تا تلخی کامکواتها گرفته شود و بعد یک ساعت در آب سرد بگذارید. شکر و گلاب و آب را با هم مخلوط کنید و حرارت دهید تا شکر حل شود. بعد کامکواتها را اضافه کنید. یک ساعت با حرارت کم مربا را بجوشانید تا غلظت کافی را به دست آورد. در انتهای پخت، آبلیمو و پودر هل و پودر زیره را اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند و بعد از روی حرارت بردارید و در قابلمه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و 24 ساعت به همان حال بگذارید و بعد از این مدت مربا را در ظرف شیشهای مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید. (چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس انجمن متخصصان بیماریهای عفونی بررسی کرد
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتوگو با روزنامه «جامجم»