آموزش آشپزی / خوراک قارچ و ذرت

انتخاب این خوراک خوشمزه، فوری و سرشار از پروتئین، بهترین گزینه پس از یک روز سخت کاری است.
کد خبر: ۷۵۵۲۸۶
آموزش آشپزی / خوراک قارچ و ذرت

زمان پخت: 10 دقیقه.
مواد لازم برای 2 نفر:
بلال: 2 عدد
قارچ: 100 گرم
مواد لازم برای سس:
کره: یک قاشق غذاخوری
لیموی کوچک: 2 عدد
سس مایونز همراه با پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
سبزی‌جات خشک معطر: یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به اندازه لازم .
طرز تهیه: بلال‌ها را درون آب جوش بپزید. قارچ‌ها را در روغن نباتی سرخ کرده، تا طلایی رنگ شوند. با استفاده ازیک چاقوی تیز و تخته برش، دانه‌های ذرت را از بلال‌ها جدا کنید. ذرت‌ها را به قارچ‌ها اضافه کنید و آن‌ها را با کل مواد سس مخلوط کنید.

منبع: شبکه استانی ایلام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها