آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی

مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی: گوشت خورشتی: 250 گرم، لوبیا قرمز: 50 گرم، لیمو عمانی: 3 تا 4 عدد، پیاز سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری، آبغوره: 3 تا 4 قاشق غذاخوری، جعفری خرد شده: 500 گرم، تره خرد شده: 100 گرم، شنبلیله خشک: 1 قاشق غذا خوری، نمک – فلفل – زردچوبه و روغن: هر یک به میزان لازم.
کد خبر: ۷۶۰۸۴۳
آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی:
ابتدا پیاز داغ را سرخ کرده و از قابلمه بیرون می آوریم. گوشت را در روغن سرخ می کنیم، وقتی رنگ گوشت عوض شد پیازداغ را به آن اضافه کرده، زردچوبه و فلفل می زنیم،سپس مقداری آب روی آن ریخته، در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا گوشت نیم پز شود. سپس سبزی های خرد شده را که سرخ کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد و روغن بیاندازد.حدود 2 تا 3 ساعت بعد خورش قورمه سبزی خوشمزه ما آماده است.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
سوگند
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۹
۰
۰
ببخشید اونوقت تكلیف لوبیا و بقیه مواد مثل ابغوره و اینها چی میشه؟؟؟ لطفا مفصل و كاملتر اموزش بدین
سودی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
۰
۰
پس لوبیا قرمزش چی شد لیمو عمانی چی
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها