طرز تهیه:
سیبزمینیها را با آب و نمک بپزید و پوست بگیرید. شکر را در ظرفی با حرارت ملایم کارامل کنید. بعد شکر حل شده را کنار بگذارید و کره را به آن اضافه کنید تا با حرارت شکر، حل شود. دوباره ظرف را روی حرارت گذاشته و سیبزمینیها را به مواد اضافه کنید و کمکم بچرخانید تا عسلی رنگ شود و سپس در ظرف مناسبی بگذارید و روی آنها را نمک و فلفل بپاشید و میل کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد