آموزش آشپزی / سالاد سیب زمینی و ذرت

مواد لازم سالاد سیب زمینی و ذرت: کنسرو ذرت: یک قوطی، سیب زمینی پخته شده: نیم کیلو، خیار شور: 4 عدد مکعبی خورد شده، سس مایونز: به میزان لازم، آبلیمو: به میزان لازم ، نمک وفلفل: هر یک به میزان لازم.
کد خبر: ۷۶۴۵۶۸
آموزش آشپزی / سالاد سیب زمینی و ذرت

طرز تهیه:
سبزیجات شامل: هویج ، کاهو، خیار، گوجه و سیب زمینی را پخته و یک مقدار از آن را مکعبی خرد می کنیم و با مقداری روغن زیتون مخلوط می کنیم و مقدار دیگری از آن را رنده ریز می زنیم. نمک و آبلیمو و سس مایونز را به مواد اضافه و مخلوط می کنیم. حال خیار شور را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. می توان به جای خیار شور از تکه های مرغ و آناناس استفاده کرد و در این صورت بجای نصف سس از خامه استفاده می کنیم . بعد سبزیجات را به آن اضافه می کنیم. مقداری هویج پخته داریم که آن را هم به مواد می افزاییم .بعد برای تزئین از کاهو ،خیار و گوجه استفاده می کنیم. خیارها را به صورت بادبزنی تزئین می کنیم و گوجه را به شکل گل درآورده و از برگهای کاهو برای دور آن استفاده می کنیم و هویج های پخته شده را خلال کرده و دور تا دور گلبرگها قرار می دهیم.

منبع: شبکه استانی مرکز همدان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها