آموزش آشپزی / تارت قارچ و پیازچه

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت: آرد سفید: 2 پیمانه، تخم مرغ: 1 عدد، کره: 125 گرم، شیر: 2 تا 3 قاشق غذا خوری، نمک: نصف قاشق غذا خوری. مواد میانی: کالباس خرد شده: 1 پیمانه، قارچ خرد شده: 1 پیمانه، پیازچه خرد شده: 50 گرم. مواد رویه: پنیر پیتزا: 2 پیمانه، تخم مرغ: 1 عدد، خامه صبحانه: 50 گرم، پنیر صبحانه 30 گرم.
کد خبر: ۷۶۹۸۵۰
آموزش آشپزی / تارت قارچ و پیازچه

طرز تهیه تارت قارچ و پیازچه:
ابتدا آرد الک شده را درون ظرفی ریخته، نمک را به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. درون آرد حفره ای ایجاد می کنیم و کره را که به دمای محیط رسیده به خمیر اضافه کرده و با نوک انگشت آن را ورز می دهیم.زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمیر اضافه می کنیم، 1 قاشق غذا خوری شیر به آن اضافه می کنیم و با انگشت آن را ورز می دهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. به مدت 5 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم. برای تهیه مواد میانی تارت، کالباس را درون ظرفی ریخته و قارچ تفت داده شده، پیازچه و نمک را به آن اضافه می کنیم. خمیر را درقالب های تارت گذاشته و شکل قالب را به آن می دهیم و با چنگال آن را کمی سوراخ می کنیم سپس درون سینی فر گذاشته و به مدت 10 دقیقه در فر قرار می دهیم.برای تهیه مواد رویه تارت،خامه صبحانه و پنیر صبحانه را مخلوط می کنیم، تخم مرغ را هم به آن اضافه کرده کمی نمک و فلفل زده و پنیر پیتزا را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. مواد میانی را درون قالب ها ریخته و سپس مواد رویه را روی آن می ریزیم و درون فر با دمای فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. پس از 30 دقیقه تارت قارچ و پیازچه ما آماده است.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
زینب
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۷
۰
۰
سلام.باتشكرازشما.خواهش میكنم اشبزی بدون فر اموزش دهید.هنوزكسایی هستندكه خودشونو بازندگی امروزی تطبیق نداده اند.یعنی همسراشون دوست دارن خانم هاشون مثل مادراشون كنار گازبمونن اشبزی كنند.
۲۵ سال با «جام‌جم»

گفت‌وگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جام‌جم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه

۲۵ سال با «جام‌جم»

نیازمندی ها