طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با سیر رنده کنید و در یک قابلمه مناسب آنها را با روغن تفت دهید. نمک و زردچوبه را اضافه کنید. لپه و عدس را هم به آنها افزوده و تفت بدهید. بعد ۳ تا ۴ لیوان آب بریزید و بگذارید نیمپز شود، سپس سیبزمینی و خیار خرد شده را اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شود. در انتها کشک را بریزید و صبر کنید چند جوش بزند و آش حسابی جا بیفتد و در ظرف مناسبی بریزید و با نعنا داغ فراوان تزئین کرده و با اعضای خانواده نوش جان کنید. (چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد