طرز تهیه:
برای تهیه این ترشی تمام مواد را آماده و با هم مخلوط کنید و در یک ظرف مناسب شیشهای بریزید و سرکه را آنقدر اضافه کنید که روی مواد را بپوشاند و بعد در جای کاملا خنک بگذارید. بعد از ده روز ترشی شما آماده میشود. سعی کنید بعد از باز کردن ترشی، حتما آن را در یخچال نگهداری کنید. (جام جم سرا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد