طرز تهیه:
ابتدا آرد را در ظرف ریخته، نمک و خمیر ترش فوری را به آن اضافه کرده، با هم مخلوط می کنیم. در وسط آرد حفره ای ایجاد کرده و درون آن ماست و روغن ریخته کم کم آب ولرم رابه آن اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم. سپس آن را 100 مرتبه روی میز می زنیم تا خمیر ور بیاید و مدت نیم ساعت به آن استراحت می دهیم. خمیر را با وردنه باز می کنیم، ظرف گردی را روی خمیر قرار می دهیم و با کارد اطراف آن را می بریم.کف ظرف راچرب کرده و خمیر را درون آن می گذاریم. برای تهیه مواد میانی، پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم. بعد اسفناج، قارچ و پنیر پیتزا را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. از مواد میانی وسط خمیر ریخته و کمی خمیر پیتزا روی آن می ریزیم و کناره های خمیر را با مواد میانی اسفناج می پوشانیم و خمیر پیتزا روی آن می ریزیم. خمیر دوم را روی آن گذاشته و کناره ها را به هم می چسبانیم .سپس با چاقو برش داده و پیچ می دهیم و زرده تخم مرغ و زغفران را با هم مخلوط کرده و با برس روی آن می کشیم و وسط آن کنجد و سیاه دانه می زنیم. سینی نان اسفناج آفتابگردان را در فر 175 درجه قرار می دهیم. پس از 40 دقیقه نان اسفناج آفتابگردان خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد