طرز تهیه:
ابتدا گوشتهای تکه شده را بپزید و سپس بهآن نعناع جعفری ریزخرده شده را که قبلا تفتدادهاید به همراه پیاز داغ به گوشتاضافه کنید . آنگاه به آن آب لیمو (آب غوره)،نمک و فلفل و رب گوجه اضافه کنید. زمانی کهخورش شما جا افتاد، آن را از روی حرارتبردارید. خوشمزگی این خورش به ترشی آناست، از این رو پیشنهاد میشود که آب غورهخورش شما را ترشتر و خوشمزهتر میکند. در ضمن بادمجان سرخ شده را هم میتوانید به خورش خود اضافه کنید زیرا بادمجانها،به خود ترش مزگی میگیرند، از این رو بسیارخوشمزه میشوند.
منبع: شبکه شما
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد