طرز تهیه:
ابتدا گوشتهای تکه شده را بپزید و سپس بهآن نعناع جعفری ریزخرده شده را که قبلا تفتدادهاید به همراه پیاز داغ به گوشتاضافه کنید . آنگاه به آن آب لیمو (آب غوره)،نمک و فلفل و رب گوجه اضافه کنید. زمانی کهخورش شما جا افتاد، آن را از روی حرارتبردارید. خوشمزگی این خورش به ترشی آناست، از این رو پیشنهاد میشود که آب غورهخورش شما را ترشتر و خوشمزهتر میکند. در ضمن بادمجان سرخ شده را هم میتوانید به خورش خود اضافه کنید زیرا بادمجانها،به خود ترش مزگی میگیرند، از این رو بسیارخوشمزه میشوند.
منبع: شبکه شما
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان