طرز تهیه نان شیرمال:
ابتدا شکر، تخم مرغ و هل را با هم ترکیب می کنیم. شیر ولرم، آب ولرم و نیمی از روغن مایع را روی آن ریخته و مخلوط می کنیم. سپس خمیر مایه به عمل آمده را اضافه می کنیم. نمک را به آرد اضافه کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق چوبی یا پلاستیکی آن را هم می زنیم.بقیه روغن را اضافه کرده و 5 تا 10 دقیقه خمیر را ورز می دهیم. سپس خمیر را به حالت چونه در می آورده و در ظرفی به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم. سپس مجددا خمیر را ورز می دهیم و به اندازه های مختلف آن را تقسیم می کنیم و به حالت چونه درآورده و کف ظرف پهن کرده و به حالت دایره در می آوریم و با ابزار شکل هایی روی آن می اندازیم. با زرده تخم مرغ ، شیر و کمی زعفران رومال را آماده می کنیم و روی خمیر می کشیم. مغزهای مختلف روی نان می پاشیم و درون فر با حرارت 180 درجه قرار می دهیم. پس از 20 دقیقه نان شیرمال ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان