طرز تهیه:
ابتدا زردههای تخممرغ را با شکر مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا سفید شده و کف کند. هل، گلاب و زعفران را هم با آن مخلوط کنید. در یک قابلمه مناسب روغن را بریزید و روی حرارت گذاشته، آرد برنج را اضافه کنید و سرخ کرده تا کمی رنگ بگیرد. سپس از روی حرارت بردارید و مایه تخممرغ را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد. آن را بردارید و در ظرف مناسب گذاشته و روی آن را با کمی پودر پسته تزئین کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: