آموزش آشپزی

خوشمزه و لذیذ: طرز تهیه شامی رودباری

جام جم سرا: مواد لازم- گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۶۰۰ گرم، سبزی ریز خرد شده شامل مرزه کوهی و ریحان بنفش: پنج قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد، نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه: به میزان لازم، رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری، روغن زیتون: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۰۰۵۵

طرز تهیه:

پیاز را رنده و با گوشت چرخ کرده و گلپر و نمک و فلفل و زردچوبه و سبزی‌های خرد شده مخلوط کنید. سپس آن را حسابی ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد. در یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. از مواد به اندازه یک گردوی درشت بردارید و با دست آن را پهن کنید و در روغن سرخ کنید. رب گوجه را با کمی آب رقیق کرده و به آن نمک و فلفل بزنید و روی شامی‌های سرخ شده بریزید و حرارت دهید تا به روغن بیفتد. چند عدد گوجه را هم کباب کرده با شامی کنار دیس پلو زعفرانی قرار دهید و نوش جان کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
یك منجیلی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
۰
۰
غذای خیلی خوشمزه ای هست. حتما امتحان كنید. بعنوان یك گیلانی پیشنهاد میكنم. اما از شامی منجیلی هم غافل نشوید. با رب انار و روغن زیتون تهیه می شود. عالییییییست.....
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها