آموزش آشپزی و شیرینی‌پزی

طرز تهیه پنکیک

جام جم سرا: مواد لازم- شیر: ۱ لیوان، کره آب شده: نصف لیوان، آرد: ۱ لیوان، تخم‌مرغ: ۵ عدد، روغن: به میزان لازم، نمک: نوک قاشق چایخوری.
کد خبر: ۷۸۰۵۶۲
طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه:

ابتدا دو عدد از تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده را آن‌قدر بزنید که کف کرده و سفت شده، به شکلی که وقتی ظرف را برمی‌گردانید، از ظرف نریزد. بعد همه مواد را با دوتا زرده با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و در انتها سفیده‌های زده شده را به آرامی با مواد مخلوط کنید.
مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. مواد پنکیک را یکجا یا کم‌کم سرخ کنید. وقتی دو طرف آن را سرخ کردید، در ظرف مناسب چیده و با شیر یا چای صبحانه میل کنید. همچنین اگر آن را با شکر کمتر تهیه کنید، برای پیچیدن انواع گوشت می‌توانید از آن استفاده کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها