آموزش آشپزی و شیرینی‌پزی

شیرینی محلی: طرز تهیه کلمپه کرمان

جام جم سرا: مواد لازم- روغن جامد: ۲ پیمانه، آرد سفید: ۵ پیمانه، زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد، شیر یا ماست: یک پیمانه، بکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری، زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۷۸۱۷۳۱

شیرینی محلی: طرز تهیه کلمپه کرمان

مواد لازم میانی کلمپه:

خرما: ۴۰۰ گرم، گردوی پودر شده: به میزان لازم، پودر هل: یک قاشق چای‌خوری، دارچین: یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

روغن جامد را آب کرده و با آرد و بکینگ‌پودر مخلوط کنید. زرده تخم‌مرغ‌ها و شیر یا ماست و زعفران را بزنید و به آن اضافه کنید. در صورتی که خمیر شل بود، کمی آرد اضافه کنید تا خمیر لطیفی حاصل شود. این خمیر را ۳۰ دقیقه استراحت دهید. در این فاصله، گردو و خرما را چرخ و با پودر هل و دارچین مخلوط کنید.
خمیر را روی سطحی صاف با وردنه به قطر نیم‌سانت باز کنید و با قالب گرد قالب بزنید. از مخلوط خرما و گردو، به اندازه یک گردوی کوچک روی خمیر قالب زده گذاشته و یکی دیگر از خمیر‌ها را روی آن قرار دهید و به هم بچسبانید و اطراف آن را بپیچانید و با مهر مخصوص کلمپه، روی آن‌ها را مهر زده و کمی کنجد یا پودر پسته برای تزئین روی آن‌ها بریزید و در سینی فر قرار دهید. فر را از قبل گرم کنید و با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد، در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. در انتهای پخت، چند لحظه گریل را روشن کنید تا روی آن‌ها طلایی شود. (جام جم سرا)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
سجاد
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
۰
۰
كسانی كه در پخت این نوع شیرینی توانایی دارند با بنده تماس بگیرند.

**فرصت شغلی مناسب سراغ دارم**
ایمیل : sajadyazdanparast1@gmail.com
شماره : 09901649688
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۶
سلام من كلمپه میزنم به روش سنتی در خدمتم اگر كسی خواست09909421720
لیلی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۲
۰
۰
سلام. مرسی از سایت خوبتون ببخشید میشه بدون فر كلمپه پخت من سنم كمه و نمیدونم گریل چی هست لطفا كمی واضح‌تر توضیح بدین ممنون ازتون

نیازمندی ها