آموزش آشپزی

طرز تهیه آش جو مخصوص نوروز

جام جم سرا- مواد لازم: جو پوست گرفته: سه لیوان، برنج: یک فنجان، سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج: یک کیلو، نخود و لوبیا سفید: یک لیوان، نان خشک محلی: چند تکه معادل ۵۰ گرم، پیاز: سه عدد، روغن: به میزان لازم، آب قلم: چهار لیوان، نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ: به میزان لازم، کشک یا دوغ محلی: به میزان لازم، نمک و فلفل: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۲۳۰۷
طرز تهیه آش جو مخصوص نوروز

طرز تهیه:

جو و نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. آن‌ها را با آب قلم و دو لیوان آب بپزید و در اواسط پخت، برنج را شسته و به مواد اضافه کنید. سبزی آش را خرد کرده و آن را هم به مواد بیفزایید و بگذارید آش با حرارت ملایم پخته شود. نان خشک را خرد کرده و در آش بریزید و صبر کنید تا آش جا بیفتد. دو قاشق پیاز داغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و در انتهای پخت کشک را بریزید و بگذارید چند جوش زده و مرتب آن را هم بزنید. آش را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شده در ظرف بکشید و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ و سیر داغ تزئین کنید.
در بعضی از نقاط استان مرکزی این آش در روز عید طبخ و از مهمانان با این آش پذیرایی می‌شود و خوردن آن را بعد از آجیل و شیرینی مفید می‌دانند. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها