طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده با روغن تفت دهید تا پیاز سبک شده و کمی تغییر رنگ دهد. در این هنگام گوشت را همراه رب گوجه، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و با پنج لیوان آب بگذارید گوشت بپزد و آب آن تبخیر شود و جابیفتد. گل کلم را به تکههای کوچک تقسیم کنید و در آب جوش و نمک به مدت سه دقیقه بجوشانید تا نرم شود و بعد از صافی رد کنید. نعنا و جعفری را خرد کرده و با کمی روغن تفت داده، سپس گل کلمها را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید تا گل کلم هم کمی سرخ شود. ۱۰ دقیقه به انتهای پخت نهایی، آنها را به گوشت اضافه کنید. آبلیمو و نمک خورش را بزنید و بگذارید خورش به آرامی پخته و به روغن بیفتد. این خورش را با پلوی زعفرانی میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد